Wie?

Even voorstellen

Mag ik me even voorstellen.? Ik ben Matthias Mostert en ik werk als algemeen financieel adviseur bij Intermediair Assurantiën in Groningen

Intermediair Assurantiën is een allround financieel dienstverlener. Intermediair staat voor duidelijkheid in dienstverlening, helderheid over financieel complexe producten, zekerheid als het om verzekeringen gaat en zakelijkheid voor ondernemers. Typerend voor onze dienstverlening is de hoge mate van persoonlijke betrokkenheid. Wij zijn ons bewust dat wij boven alles werken voor onze klanten, zowel bedrijven als particulieren. Deze betrokkenheid koppelen wij aan deskundigheid en een proactieve opstelling. En dit doen wij met volle inzet, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Wij zijn er voor úw belangen, úw gemak en úw toekomst.

Dit werk doe ik inmiddels al jaren, en met veel enthousiasme!
In de gesprekken op en rondom mijn werk heb ik gemerkt dat er bij relaties veel behoefte bestaat aan hulp bij het invullen van het jaarlijkse belastingformulier. Men vindt de taak lastig, vaak ronduit vervelend en vergeet hierdoor nog wel eens wat.

Om die reden hebben wij besloten om een dienst aan te gaan bieden aan particulieren: het invullen en afwikkelen van de belastingaangifte.

Deze werkzaamheden verrichten wij onder het label Mostert Belastingadvies.

Een administratiekantoor binnenstappen is vaak een drempel te hoog. Daarom kom ik gewoon bij u thuis als u dat op prijs stelt. Spreken we af aan de telefoon….

matthias-mostert_200x200-px

Belastingaangifte? Bel Matthias Mostert: 050-5733600

Of stuur me een bericht via het contactformulier. Laat uw aangifte verzorgen door een financieel professional voor een schappelijke prijs!